Garancija privatnosti

Arte Media d.o.o. shvata važnost privatnih podataka. Svi podaci koji budu primljeni i prikupljeni tokom Vašeg korišćenja portala ostaće sačuvani i zaštićeni. Naš softver koristi šifrovanje svih podataka, tako da su Vaši podaci uvek sigurni.

Arte Media d.o.o. prikuplja podatke isključivo radi dostavljanja newslettera i obaveštenja sa portala www.arte.rs, a te podatke dajete samo pri registraciji naloga. Novi klijenti će na registrovani email dobijati newslettere i informacije koje se tiču korišćenja naših servisa, a ta obaveštenja će stizati periodično.

Arte Media Vam neće slati na email neproverene informacije, spam email, niti sadržaj koji nema veze sa Arte Mediom.

Administratori veb portala www.arte.rs Vaše lične podatke neće prodavati ili iznajmljivati trećim licima. Vaše podatke u navedene svrhe koristitiće samo kvalifikovani programeri i administratori portala www.arte.rs.

Administratori veb portala www.arte.rs Vaše lične podatke neće koristiti ili deliti na način različit od opisanog u ovoj izjavi, Garanciji privatnosti, i bez Vaše prethodne saglasnosti.

Ako smatrate da se Arte Media ne pridržava ovih principa, obratite se na email info@artemedia.co.yu, a mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da na vreme utvrdimo i rešimo problem.

Search

Zašto ARTE?

Arte je namenjen umetnicima, udruženjma umetnika, likovnim kolonijama, izložbenim i prodajnim galerijama, likovnim kritičarima, istoričarima umetnosti, muzejima, aukcijskim kućama i drugim institucijama kulture.

Svako se kroz portfolio predstavlja biografijom, sadržajem predstojećih događanja, stručnim kritikama, galerijom dela iz opusa, prodavnicom i kontakt informacijama.

Angažovanjem kompetentnog redakcijsko-uredničkog tima, savremenim tehničkim i vizuelnim rešenjima Arte svakom korisniku portala pruža jednostavnost i sigurnost prisustva.

Subscribe to mailing list

Insert your e-mail address

Insert code

Unreadable code? Generate new

Why suscribe?

Privacy policy.