Vesti

Zajednička izložba učenika Pero ArtCentra22.04.2015. 11:00


Izložba polaznika škole zakreativni rad i edukaciju "PeroArt Centra", bićeotvorena u subotu, 25. aprila, u 19h, u prostorijama Pero ArtCentra na Dedinju.

 

 

Preko 40 polaznika škole "Pero Art Centra" predstavićesvoje radove na ovoj manifestaciji. Na izložbi, posetioci će imati priliku davide radove iz oblasti slikarstva, ikonopisanja, slikanja na svili i decoupage-a. Odimpresionistički oslikanih pejzaža, ukrasnih predmeta od zanosnih boja oslikanesvile, preciznih ikona koje su rađene prirodnim pigmentima, do romantičnog dekupaža,izloženi radovi odišu velikim umećem i strašću.

"Želimo dapodstaknemo stvaralaštvo i kreativno usavršavanje kod odraslih, koji krozraznovrsne i dinamične radionice otkrivaju tajne zanata različitih umetničkihtehnika i poetika.” ističu organizatori.

Uz značajan likovninapredak i postizanje individualnog kreativnog izraza, polaznici krozkvalitetno osmišljeno vreme, uživaju u dobroj atmosferi, druženju i upoznavanjunovih prijatelja uz kulturu i umetnost.

Ovom prilikom Pero ArtCentar Vas poziva da posetite izložbu u periodu od 25.aprila do 2.maja, u Krupanjskoj 3. Radno vreme centra je od 12 –16h radnim danima, 11 – 13h i 17 – 20h subotom, i 11 – 13h nedeljom.

 

Pretraga




Prijava na mailing listu

Unesite vašu e-mail adresu

Unesite kod

Nečitljiv kod? Generišite novi

Zašto se prijaviti?

Garancija privatnosti.