Vesti

Studentska izložba15.04.2014. 14:05


Sreda, 16. april u 19.00, Galeija SKC-a, (traje do 28. aprila), Modni dizajn proizvoda od kože - Izložba studentskih radova VŠSS Beogradske politehnike, odeljenje za dizajn.

 

Studenti druge i treće godine studija na Beogradskoj politehnici, odseka modni dizajn proizvoda od kože, pod mentorstvom prof. mr Maje Milinić-Bogdanović i mr Jelene Zdravković predstaviće se svojim modelima obuće i (modnim) kostimima kao i modnim detaljima - asesoarima  izrađenim u kombinaciji koža/tekstil. Na Visokoj školi strukovnih studija studenti modnog dizajna izučavaju sve oblasti mode: obuću, konfekciju i galanteriju. Osim što su sami osmislili idejna rešenja za ovaj projekat, sami su ručno izradili sve konstrukcijske modele. Modeli obuće izrađeni su u Industriji obuće Beograd.
Projekcijom sebe mi često i nesvesno mnogo govorimo o svojim osećanjima, načinu razmišljanja i karakteru. Želeći da prikažu sebe ili projekciju osobe koja im je poslužila kao inspiracija za model koji su izradili u materijalu, studenti VŠSS Beogradske politehnike prikazali su svoja znanja o dizajnu i modelovanju obuće i odevnih predmeta. Razmišljali su ne samo o estetici i inovaciji, već i o nosivosti ovih modela. Među ovim modelima ima tehnički i tehnološki novih i inovativnih rešenja.
Takođe će se predstaviti i svojim skicama - idejnim rešenjima prezentovanim u okviru posebne koncepcije izlaganja i video radom.

 

Pretraga




Prijava na mailing listu

Unesite vašu e-mail adresu

Unesite kod

Nečitljiv kod? Generišite novi

Zašto se prijaviti?

Garancija privatnosti.