Vesti

Promocija godišnjeg kataloga Produkcija SULUV 2018.11.02.2019. 12:45


Promocija godišnjeg kataloga Produkcija SULUV 2018. 14. februar 2019. 18 časova, Galerija SULUV

 

Promocija publikacije Produkcija SULUV 2018. u izdanju Saveza udruženja likovnih umetnika Vojvodine. Na promociji će biti predstavljen sadržaj publikacije, odnosno program rada Udruženja i likovne produkcije u 2018. kao i najava programa za 2019. godinu. Na promociji će se obratiti urednici i saradnici koji su realizovali publikaciju: likovna kritičarka, Sonja Jankov, autorka recenzija izlagačkog programa SULUV-a, Sava Stepanov, likovni kritičar i članovi Predsedništva SULUV-a.

Svi novinari, reporteri, urednici medijskih kuća, učesnici autori i izlagači koji su učestvovali u programu 2018. koji su predstavljeni u publikaciji tada mogu preuzeti svoj primerak.

Ova promocija publikacije je istovremeno prilika da se promovišu i nedavne prostorne adaptacije galerijskog prostora - nov portalni izlog i ulaz, toalet i kancelarijski prostor - koje će omogućiti kavlitetniji rad i produkciju SULUV udruženja. Pozivamo sve članove da se pridruže ovom događaju i svojom dobrovoljnom donacijom za primerak publikacije pomognu nova poboljšanja u radu svog umetničkog udruženja.

Donacija je namenjena za završnu fazu adaptacije galerije.

 

Pretraga




Prijava na mailing listu

Unesite vašu e-mail adresu

Unesite kod

Nečitljiv kod? Generišite novi

Zašto se prijaviti?

Garancija privatnosti.