Vesti

Online performans Sandre Božić31.05.2016. 12:15


Sandra Božić će izvesti svetski performans "Online performance" u subotu 4.juna u 19h po našem vremenu , uživo online na sledećoj adresi: http://www.onlineperformanceart.com/

 

Ovo je poziv da pogledate najnoviji performans performans umetnnice Sandre Božić. Performans se zove "Online Performance". "Online Performance"  je performans koji predstavlja potpuno novu formu i umetnički izraz koji je autor Sandra Božić osmislila. Premijerno i po prvi put ce ga izvesti u navedenom terminu online direktno uživo preko interneta. Takodje, Online Performance, kao autorsko delo biće predstavljeno kao prvo delo novog pravca u umetnosti koji je autor osmislila, uvela i nazvala "Online Performance Art".

"Online Performance Art" kao novi pravac u umetnosti koji sama postavlja autor svojim performansom, ima za cilj i želju da promoviše novi pravacu umetnosti koji je sama osmislila, kao koncept novog umetničkog pravca nazvanog Online Performance Art. Glavna odlika ovog pravca je da daje potpuno novu perspetkivu  kao glavnu odliku kroz mogućnost da bilo ko bilo gde prati umetničko performans delo online preko interneta.   Autor celokupnog koncepta i nove forme za pravac u umetnosti nazvan Online Performans Art, kao i i samog perfrormansa "Online Performance" je Sandra Božić. 

Sandra Božić je performans umetnik. Njen profesinalni rad se zasniva na performans umetnosti sa realizacijom preko 20 autorskih performansa izvedenih širom sveta. Njeni performansi su bili izvedeni na internacionalnim festivalima i izložbama u Berlinu, Hanoveru, Napulju, Zagrebu, Mostaru, Sarajevu, Beogradu... Imala je više samostalnih izložbi.

 

 

Pretraga




Prijava na mailing listu

Unesite vašu e-mail adresu

Unesite kod

Nečitljiv kod? Generišite novi

Zašto se prijaviti?

Garancija privatnosti.