Vesti

Online Performance Art Festival25.07.2016. 11:55


1. "Online Performance Art Festival" koji će se odigrarti od 25.- 28. jula 2016. na internetu na websajtu www.onlineperformanceart.com live online sa prenosom uživo svih performansa.

 

Na festivalu će svoje radove prdstaviti 19 umetnika iz celog sveta. Čast nam je da predstavimo umetnike koji će učestvovati na festivalu i uživo a online se predstaviti sa svojim performansima: Chel Logan (UK), Angelina Voskopoulou (GR), Patrick Lichty (US), Natthaphon Chaiworawat (DE), Marco Di Nardo (DE), Joana Gelazyte (NO), Sandra Bozic (RS), Luke Mannarino (US), Claudia Fabris (IT), Dragan Strunjšs (RS), Vincent Tanguy (FR), Rebecca Strain (IE), Veronika Nicolaeva (RU), Sandro Masai (DK), Jack Bernal (ES), José Arispe (BO), Vanessa Nowitzky (US), Jelena Jezdović&Katarina Marković (RS), Paola Daniele(FR).

Ovo je festival koji omogućava autorima i njihovim delima da budu vidjeni u isto vreme u celom svetu, što predstavlja novinu u umetnosti uživo, tako da ce nastupe uzivo u isto vreme moći da gledaju i prate ljudi i publika iz celog sveta. "Online Performance Art" kao novi pravac u umetnosti koji je osmislila Sandra Božić, ima za cilj i želju da promoviše performanse kao i novi pravacu umetnosti koji je sama osmislila, kao koncept novog umetničkog pravca nazvanog Online Performance Art. Glavna odlika ovog pravca je da daje potpuno novu perspetkivu kao glavnu odliku kroz mogućnost da bilo ko bilo gde prati umetnčko performans delo online na internetu u celom svetu u isto vreme.

 

Pretraga




Prijava na mailing listu

Unesite vašu e-mail adresu

Unesite kod

Nečitljiv kod? Generišite novi

Zašto se prijaviti?

Garancija privatnosti.