Vesti

Obilazak zgrade Narodnog muzeja23.07.2014. 10:55


Zbog velikog interesovanja javnosti za Obilazak zgrade Narodnog muzeja ova aktivnost se i dalje organizuje svake poslednje nedelje u mesecu.

 

Na ovaj način zainteresovani posetioci mogu da se upoznaju sa muzejskim prostorima koji uobičajeno publici nisu pristupačni.

U nedelju 27. jul od 10  do 14 časova unapred prijavljeni posetioci imaće priliku da se u društvu kustosa prošetaju kroz sale, kancelarije muzejske uprave, kustosa i izložbeni prostor, a zahvaljujući čemu će imati mogućnost da saznaju šta sve čini jedan muzej i šta je potrebno uraditi kako bi se izuzetna dela  koja se u muzejskim zbirkama čuvaju našla na jednoj izložbi. Biće ovo prilika da zgradu Muzeja, pored koje mnogi od nas svakodnevno prolaze, sagledamo iz druge perspektive i da zahvaljujući tome steknemo drugačiju sliku o našem Narodnom muzeju.

Na svaki pun sat, unapred prijavljene posetioce sprovešće kustosi Narodnog muzeja u Beogradu. Ovom prilikom ulaz za grupe će biti sa Trga Republike.

Želeći da obilasci zdanja budu što prijatniji i bezbedniji, broj posetilaca u grupi biće ograničen. Zainteresovani mogu svoj dolazak da prijave od srede,  23. jula, na e-mejl adresu eduka@narodnimuzej.rs ili pozivom na broj telefona 060/8075035. Prijave će se primati dok se raspoloživ broj mesta ne popuni.

 

 

Pretraga




Prijava na mailing listu

Unesite vašu e-mail adresu

Unesite kod

Nečitljiv kod? Generišite novi

Zašto se prijaviti?

Garancija privatnosti.