Vesti

ARTEDU radionica, gost Miloš Tomić22.06.2016. 12:40


Galerija Artget, Trg republike 5/I, četvrtak 23. i petak 24 jun od 13h do 16h. Najkraći kurs stop trik animacije! ARTEDU radionica, gost Miloš Tomić.

 

Posle sat vremena priče i primera bićete u stanju da izvedete nemoguću jutarnju gimnastiku snimajući pokrete sličicu po sličicu... Ponesite bilo kakav digitalni fotoaparat i stativ. Pune baterije i praznu karticu. Ko je Miloš Tomić? Rođen 5.2.1976. u Beogradu. Krajem osnovne škole počinje da crtka, boji, skuplja predmete sa ulice, fotografiše, malo svira... U srednjoj školi prolazi kroz kurseve filmske škole "Kvadrat" kod Zorana i Svetlane Popović. Od 1993 do 2002. saradnik je u emisiji "Lepi ritam srca". Svršeni polaznik kursa okretnih igara u Domu ruske kulture 2000. 2001. diplomira na filmskoj režiji na Akademiji umetnosti u klasi Miše Radivojevića. Magistarske studije na animaciji završava u Pragu, na Famu u klasi Petra Skale. Bio gost student u Madridu i Berlinu. Doktorirao u Pragu kao specijalista đubrolog na temu "Dragocenost odbačenih predmeta, tj. đubreta kao materijala za film, fotografiju..." Od 2009. ponovo živi u Beogradu kao porodičan čovek uz ne tako česta, više planirana putovanja. Na fakultetu "Singidunum" vodi predmet kratke video forme.

Sajt Miloša Tomića: http://www.milostomic.com/ ZA OVU RADIONICU BROJ POLAZNIKA JE OGRANIČEN NA 15. Prijavljivanje na arteduradionice@gmail.com Potrebni podaci: ime, prezime, škola, razred/ fakultet, godina, br. mobilnog Radionica je namenjena mladima od 15 do 22 godine.

 

Pretraga




Prijava na mailing listu

Unesite vašu e-mail adresu

Unesite kod

Nečitljiv kod? Generišite novi

Zašto se prijaviti?

Garancija privatnosti.