Vesti

Art Fair - Umetnik*17.11.2015. 10:45


U ponedeljak 16. novembra od 20 časova u Kc Grad, Braće Krsmanović 4., otvorena je još jedna izložba iz godišnjeg programa galerije, pod nazivom Art Fair. Izložba će biti otvorena do 29. novembra, a radno vreme galerije je od 14 do 20 časova.

 

Kao što i sam naslov kaže u pitanju je izložba-sajam, a šta ćete imati priliku da vidite na sajmu za sada ostaje tajna. Koncept izložbe, odnosno sajma vrlo je jednostavan: Art Fair je projekat koji okuplja privredna društva i preduzetnike koji u svom nazivu sadrže ART. Pretraživanjem baze podataka Agencije za privredne registre, autori su došli do kontakata firmi najrazličitijih delatnosti koje odgovaraju zadatom opisu, a čiji će proizvodi ili usluge biti predstavljeni u toku trajanja izložbe.

Umetnik* je neformalna grupa osnovana 2012. godine, koja teorijskim i praktičnim radom ispituje pojmove umetnik i umetnost. Neki od projekata koji su do sada realizovani su: Zaokruživanje 2012, Galerija*, Umetnost bez predumišljaja, kao i na dugoročni projekat Artist in Progress.

 

* Ovim nazivom ne prejudiciramo značenje i opseg pojmova UMETNIKA i UMETNOSTI

 

Pretraga




Prijava na mailing listu

Unesite vašu e-mail adresu

Unesite kod

Nečitljiv kod? Generišite novi

Zašto se prijaviti?

Garancija privatnosti.