Vesti

Art Dragstor u galeriji Štab27.11.2016. 10:20


Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo da u nedelju 27. novembra, 2016. od 12 do 22 sata, posetite kolektivnu prodajnu izložbu ART DRAGSTOR, koja će se održati u Galeriji ŠTAB, Crnogorska 10, Savamala.

 

 

Novi ART DRAGSTOR u Galeriji ŠTAB!

Galerija ŠTAB,  organizuje drugu po redu kolektivnu prodajnu izložbu pod nazivom ART DRAGSTOR. 

U nedelju 27. novembra  od 12 do 22 sata u Galeriji ŠTAB će ponovo raditi ART DRAGSTOR na kome će se pored organizatora samostalno predstaviti  i 13 autora.  ART DRAGSTOR će biti otvoren do srede  30.11.2016. godine,  svakog dana od 17 do 22h.

ART DRAGSTOR nije tipčna izložba, već je zamišljen kao događaj, umetnički bazar, na kome će prisutni umetnici sami prodavati svoje radove. Ovakvim konceptom prodajne izložbe, posetioci će imati priliku da vide i upoznaju svoje omiljene autore, da sa njima razgovaraju i informišu se i da na taj način, kroz dijalog autora i konzumenta umetnosti, razmene i približe ideje, stavove i poglede na umetnost.

Autori izložbe su specijalno ovim povodom spustili cenu radova i time omogućili građanima da kupe kvalitetnu umetnost i uzmu aktivno učešće
u kulturnom i društvenom životu sadašnjice.

Ideja umetnika i organizatora je da se po vrlo pristupačnim cenama najširoj publici ponude kvalitetna umetnička dela, od printova do originalnih crteža i slika i da se na taj način pomogne ljubiteljima umetnosti da dođu do radova svojih omiljenih autora, kao i da se pomogne i populariše domaće savremeno stvaralaštvo i scena.

Učesnici drugog ART DRAGSTORA:

Marko Tubić, Vladimir Lalić, Danka Dimitrijević, Damjan Kovačević, Petar Sibinović, Ivana Ilijev, Vuk Vučković, Petar Delijević, Nikola Marković, Nikola Velicki, Milan Antić, Andrej Konopek i Goran Vitanović.

Pored radova učesnika, na ovoj prodajnoj kolektivnoj izložbi savremenih srpskih majstora moći ćete da vidite/prisvojite dela:                    

Raše Todosijevića, Džonija Rackovića, Srbe Travanova, Đileta Markovića, Arpada Slancika, Aleksandra Todorovića, Dušana Gerzića, Caje Radojičića, Vuka Račića, Vojislava Pavlovića,Marka Stajića, Ivana Jovanovića, kao i radove umetnika - članova ART BRUT SERBIA:  Danijela Savovića, Milana i Ivane Stanisavljević, Gorana Stojčetovića, Magičnog Čiče, Joškina Šiljana, Omče, Denketa, Radovana Popovića…

U nedelju 27.11. od 15 do 17 sati, publiku pored sjajnih umetničkih radova očekuje i DJ set polaznika DJ RADIONICE.

Pretraga




Prijava na mailing listu

Unesite vašu e-mail adresu

Unesite kod

Nečitljiv kod? Generišite novi

Zašto se prijaviti?

Garancija privatnosti.