Umetnik

J. M.

Prati umetnika

Pretraga

Zajednička izložba polaznika Pero Art Centra

Treća tradicionalna izložba polaznika centra za umetnički rad i edukaciju "Pero Art Centar", biće otvorena u subotu, 26. marta, u 19h, u prostorijama Pero Art Centra na Dedinju.

 



 


Na izložbi će izlagati preko 70 naših polaznika. Posetioci će imati priliku da vide radove   sa kurseva za odrasle – Slikanja, Crtanja, Ikonopisa, Slikanja na svili i Dizajna i izrade nakita. Odabrani radovi nastali su kao rezultat velikog truda i ljubavi naših polaznika i bezrezervne podrške naših profesora. Kroz dinamične i zanimljive radionice oni su napredovali i razvijali svoje stvaralaštvo, a sada imamo tu čast da njihova dela ponosno predstavimo javnosti.



Od svog osnivanja, težimo savremenoj i profesionalnoj edukaciji, u želji da podstaknemo usavršavanje  i da ohrabrimo umetničko stvaralaštvo kod odraslih.



Ovom prilikom Pero Art Centar Vas poziva da posetite izložbu u periodu od 26. marta do 3. aprila, u ulici Miloja Đaka broj 6. Radno vreme centra je od 10 – 16h radnim danima, 11 – 14h subotom, i 12 – 15h i 17 – 19h nedeljom.


 



Datum objavljivanja: 24.03.2016.