Umetnik

J. M.

Prati umetnika

Pretraga

Web Arena

Web Arena je internet projekat koji okuplja mlade entuzijaste, po struci dizajnere i web programere. Arenin tim spaja inspiracija i otvoren je za nove članove, jer teže da budu inovativni i da produbljuju svoje aktivnosti.


 


Ideja da se pokrene ovakav projekat postoji već dve godine, a aktivna je online od septembra 2010. godine.



Na Web Areni možete pronaći osnovne i napredne tutorijale iz dizajna, kodiranja, CMS-a, kao i uputstva za sve one koji su novi na Internetu. Jedna od aktivnosti Web Arene je i predstavljanje radova umetnika iz oblasti digitalnih medija, dajući im malo svog virtuelnog prostora. Sajt je predstavljen u formi aktivnog bloga gde Vas čeka obilje aktuelnih informacija i različitih mišljenja vezanih za pomenute teme.



U okviru predstavljanja Web Arene u O3ONE-u, razgovaraćemo o marketingu i predstavljanju kroz društvene mreže, kakva im je politika i odnos kao i komunikacija sa korisnicima. Ukazaće nam na način na koji se povezuju sa korisnicima i drugim internet projektima, kojim ciljnim grupama su namenjeni kao i način na koji dolaze do posetilaca. Posebnu pažnju, posvetiće načinu na koji pronalaze domaće umetnike i kako prepoznaju kvalitet. Na kraju, razgovaraće o dizajnu i trendovima u svetu i kod nas i postaviće pitanje kompjuterske pismenosti i nivou stručnog znanja u Srbiji.



www.webarena.rs


 



Datum objavljivanja: 17.05.2011.