Umetnik

J. M.

Prati umetnika

Pretraga

Supervizuelna

Uz podršku Galerije New Moment i studija Digimedia lutrija će se održati u petak 26. 12. u Hilandarskoj 14 sa početkom od 19. časova.


 


Magazin za savremenu umetnost Supervizuelna u prazničnom duhu predstavlja drugu po redu humanitarnu novogodišnju lutriju na kojoj se mogu osvojiti vredni umetnički radovi, knjige i časopisi iz domena savremene umetnosti. Prihod od lutrije namenjen je školi za učenike oštećenog vida "Veljko Ramadanović" u Zemunu, čime Supervizuelna nastavlja prošlogodišnji običaj, kada je priloge sa lutrije donirala Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici. U okviru lutrije sviraće specijalni muzički gosti - grupa Ti i Dojo. Uz podršku Galerije New Moment i studija Digimedia lutrija će se održati u petak 26. 12. u Hilandarskoj 14 sa početkom od 19:00 časova.



Poklone koji se mogu osvojiti na humanitarnoj novogodišnjoj lutriji daruju: Mrdjan Bajić, Selena Vicković, Ivan Grubanov, Nemanja Nikolić, Mane Radmanović, Mihailo Vasiljević, Goran Micevski, Davor Dukić, Nemanja Lađić, Marko Crnobrnja, Nemanja Knežević, Ksenija Pantelić, Vladimir Nikolić, Srđan Veljović, Mirjana Boba Stojadinović, Branislav Nikolić, Tadija Janičić, Žolt Kovač, Ivan Šuletić, Saša Tkačenko, Grafička kolonija mladih, Muzej savremene umetnosti u Beogradu, Seminar za studije moderne umetnosti Filozofskog fakulteta u Beogradu, Kulturni centar Beograda, Fondacija Vujičić kolekcija iz Beograda, Galerija Rima iz Kragujevca.


Supervizuelna je elektronski magazin za savremenu umetnost i vizuelnu kulturu koji beleži, prenosi i analizira aktuelne ideje, dešavanja i teme iz domena savremene vizuelne umetnosti bez geografskih određenja, nudeći prostor za postavljanje pitanja i iniciranje razgovora o umetnosti današnjice. Više o magazinu na www.supervizuelna.com



Datum objavljivanja: 25.12.2014.