Umetnik

J. M.

Prati umetnika

Pretraga

Spomen zbirka Pavle Beljanski

Kao i prethodnih godina Spomen-zbirka Pavla Beljanskog je pripremila veliku ponudu novogodišnjih čestitki po motivima vrhunskih ostvarenja najznačajnijih slikara srpske moderne iz kolekcije Pavla Beljanskog.

 


U bogatoj novogodišnjoj ponudi Spomen-zbirke nalaze se čestitke po motivima antologijskih dela aktuelne u svakoj prilici - zimski pejzaži i aktovi Save Šumanovića i Koste Hakmana, cvetni motivi Petra Lubarde i Jefta Perića, gradski motivi Predraga-Peđe Milosavljevića i Milana Milovanovića. Uz već postojeće motive proširen je asortiman sa 18 novih motiva čestitki savremenog dizajna sa najlepšim slikama Vlaha Bukovca, Save Šumanovića, Ivana Tabakovića, Jovana Bijelića, Milana Milovanovića i Lize Križanić.




Novogodišnje čestitke moguće je naručiti ili direktno kupiti u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog na Trgu galerija 2, po ceni od samo 30 dinara. Sve potrebne informacije o nabavci i mogućnostima porudžbine mogu se dobiti na telefone 021/472-99-66, 528-185 ili putem e-maila: kontakt@pavle-beljanski.museum, a kontakt osoba je Momčilo Bošković.


 


Datum objavljivanja: 14.12.2009.