Umetnik

J. M.

Prati umetnika

Pretraga

Sandra Stojanović i Kristina Jovanović - #IDENTICAL

U ponedeljak 25. januara od 20 časova otvaramo još jednu izložbu iz godišnjeg programa pod nazivom #IDENTICAL, autorki Sandre Stojanović i Kristine Jovanović #identical je projekat preispitivanja i poigravanja sličnostima između Kristine Jovanović i Sandre Stojanović.

 



 


U okviru izložbe u Velikoj galeriji KC Grada biće predstavljena druga faza ovog projekta. Dokumentarne fotografije, koje čine osnovu izložbenog koncepta, dopuniće i veći broj radova u različitim medijumima koji na svoj način produbljuju pitanje “identičnosti” u kontekstu identiteta dve autorke i njihovog pozicioniranja u ličnom i profesionalnom životu.



Fotografije i drugi radovi nastali su u saradnji sa desetak autora, među kojima su Dženet Koko, Milan Nasković, Manja Lekić, Marko Marković, Branko Starčević, Branko Andrejević, Miloš Paunović, Dubravka Perišić, Marija Maša Milanković, Marko Pejović i Marko Kažić.



Više o prvoj fazi projekta #identical dostupno je na Facebook eventu izložbe održane  u UK Parobrod od 15. do 21. decembra u okviru McCann Parobrodiranja: https://www.facebook.com/events/1700313266921743.

Izložba će biti otvorena do 6. februara.



www.gradbeograd.eu


 



Datum objavljivanja: 25.01.2016.