Umetnik

J. M.

Prati umetnika

Pretraga

Predstavljanje sajta Vladana Radovanovića

U sredu, 13. juna, u 19. časova u KC Reks, Jevrejska 16. održaće se predstavljanje sajta, jednomedijskog i višemedijskog umetnika Vladana Radovanovića.

 


Na sajtu Vladana Radovanovića predstavljeno je totalno jednomedijsko i višemedijsko stvaralaštvo toga umetnika. Sve oblasti se pojavljuju na početnoj strani sajta odozgo naniže pod sledećim nazivima: projektizam, sintezijsko, snovi, vizuelno, književnost, vokovizuel, muzika, telesno, taktilizam. Sve druge strane donose izbor dela iz odnosnih oblasti. Sve treće strane donose prikaze izabranih dela, pri čemu se sva muzička dela mogu i čuti, dok su neka dela iz oblasti sintezijske umetnosti i vokovizuela raspoloživa u audiovizuelnom vidu. Sve druge stranice propraćene su opštim tekstovima koji se bave svakom od devet oblasti, dok su sve treće strane propraćene kraćim tekstovima o pojedinačnim delima.


Sajt nije osmišljen samo kao uvod u stvaralaštvo jednog umetnika nego i pored toga što ima toliko raznorodnih oblasti, poseduje obeležja i virtuelne hipermedijske izložbe.


Sajt je u celosti vizuelno oblikovao i napisao tekstove jednomedijski i višemedijski umetnik i teoretičar umetnosti Vladan Radovanović, dok je matematičar za računarstvo i višemedijski umetnik Nenad Jeremić tehnički izradio sajt.


Adresa sajta: www.vladanradovanovic.rs


 


Datum objavljivanja: 12.06.2012.