Umetnik

J. M.

Prati umetnika

Pretraga

Novo Doba

Novo Doba predstavlja: Izložbu, koncert i sito štampu uživo. Nedelja, 13. maj u 20. sati u KC Reks, Jevrejska 16. Beograd.

 


Događaj koji najavljuje novo izdanje festivala nesvrstanog stripa Novo Doba, koji će se održati od 5. do 10. juna, u Beogradu i Pančevu


Izložba plakata u tehnici sitoštampe kolektiva Turbo Comix i Fanzina Ceger nastalih u Ljubljani (metatisk) i Pančevu (surovo sito) tokom 2011. i 2012. godine. Motivi raznih autora s nezavisne scene koje izdrzavaju žene, a ako ne žene onda majke, a i majke su žene, ako razumete šta hoću da vam kažem. Za muzički deo programa je zadužena Duboka ilegala čija muzika u neobičnoj kombinaciji živih instrumenata i semplova daje utisak kao da se nalazite između četiri kafića.


Fanzin ceger vas poziva do ponesete svoje majice, s parolama političara ili jednostavnim potrošačkim logotipima da ih rebrendira logoom neke od vaših omiljenih propalih fabrika. Ako nemate majicu uzmite neku od majke.


Pozivamo Vas i Vaše na predfestivalski program festivala nesvrstanog stripa Novo Doba 13. maja u Kulturnom centru Rex, s početkom u 20h. Ne zaboravite da povedete i majku.


Novo Doba


 


Datum objavljivanja: 13.05.2012.