Umetnik

J. M.

Prati umetnika

Pretraga

Moda za kuću

I ove godine pripremili smo Vam izložbu na kojoj će se predstaviti dobro poznati, ali i neki do sada nepoznati kreativni dizajneri i majstori iz sfere enterijera, nameštaja, ali i još po nečega prikladnog za poklone, jer decembar je mesec prazničnog shoppinga.


 


Otvaramo bez pompe kao i do sada 7. decembra od 20 časova, naša galerija pretvoriće se u dizajnerski showroom u kome ćete videti pre svega pravi mali festival svetla, jer će se u ponudi naći dosta dizajniranog i osvetljenja koje je napravljeno reciklažom i promenom namene predmeta.



Reciklaža kao i uvek predstavlja naš izbor jer ne samo da je u pitanju interesantan dizajn već se i vodi računa o životnoj sredini. Pored osvetljenja imaćemo u ponudi nezaobilazni nameštaj, što reciklirani što novi, ali i dosta kućnog tekstila, kućne dekoracije, malo nakita, novogodišnjih ukrasa, dečjih stvari i drugih ideja za poklone.



Sigurni smo da ćete uspeti da pronađete nešto za sebe ili da se inspirišete i poklonite neserijske proizvode svojim prijateljima za praznike.



Zato nas posetite do 20. decembra i uverite se i sami. Preko dvadeset izlagača koji učestvuju na izložbi čine našu ponudu raznovrsnom i veoma zanimljivom: Ivana Josipović Škikenage lutkice, Vladislava Đorđević i Snežana Ivanovski TikveLampe, Serendipity Studio novogodišnji ukrasi, Dragan Dobrac nameštaj i dekoracija, Mamaya broševi i ukrasni papir, Atelje Mali vrt, keramika, Snežana Milenković daske od plemenitih vrsta drveta, Dve stolice majstorice nameštaj, Nebojša Mihajlović nameštaj, Biljana Topalović nakit, M design Milica Petrović kućni tekstil i nameštaj, Sklop reciklirane lampe, Rename Nikolina Kostur kućna dekoracija, Minoo Ana-Marija Ilić nameštaj, Jelena Ranđelović keramika, Slađana Marinković kućni tekstil, La Mia Casa Jelena Rogić dekoracija, Gold Supernova osvetljenje, Hanging Dejan Paunović osvetljenje, Branko Gavrić - Cutart, Sara Dević osvetljenje, Clean Cookies Irena Uzelac ručno rađeni sapuni, Miodrag Đorđević osvetljenje i Milena Bugarski keramika.



www.gradbeograd.eu


 


 



Datum objavljivanja: 08.12.2015.