Umetnik

J. M.

Prati umetnika

Pretraga

JSFF: Identitet

U utorak, 12. aprila u Izbi biti održana projekcija filmova sa "Japansko - srpskog festivala filma" koji se od 2014. godine održava u Beogradu, a od prethodne godine paralelno i u Tokiju. Projekcija počinje u 20 časova.

 


Tokom pregleda filmova u Novom Sadu, publika će imati priliku da vidi filmove pobednika festivala i nekoliko filmova po izboru članova JSFF tima.



JSFF je baziran na saradnji između srpskih i japanskih umetnika i pionir je savremenog tipa multidisciplinarnog događaja koji stremi da kroz filmski program, fotografije, radionice, razgovore i tribine pruži mogućnost

posetiocima da analiziraju kreativnost ove dve zemlje.



Tema JSFF2015 bila je "IDENTITET" gde su publici predstavljena žanrovski različita kratkometražna filmska ostvarenja srpskih i japanskih autora.


Tokom projekcija u Novom Sadu, publika će imati priliku da vidi filmove pobednika festivala i nekoliko filmova po izboru članova JSFF tima.



Dođite da uživate u kreativnim kratkometražnim ostvarenjima srpskih i japanskih autora, da uporedite dva identiteta i dve kulture.



Istog dana Na akademiji umetnosti u Novom Sadu, u Kosovskoj 33, u 17 časova, reditelj iz Japana Yahn Kawamoto predstaviće svoj rad i prezentaciju filmskog projekta u Srbiji za koji reditelj gradi tim od lokalnih saradnika.


ttps://www.facebook.com/japanshortfilmfestivalserbia


 


Datum objavljivanja: 11.04.2016.