Umetnik

J. M.

Prati umetnika

Pretraga

Izložba učenika Pero Art Centra

Preko 300 posetioca svojim prisustvom uveličalo je otvaranje prve izložbe polaznika škole Pero Art Centra! Prva izložba polaznika škole za kreativni rad i edukaciju "Pero Art Centra", uspešno je otvorena u petak, 11. aprila, u 19h, u prostorijama Pero Art Centra na Dedinju.


 


Ujedinjeni strašću i velikom željom, preko 40 polaznika različitih kurseva za odrasle iz škole "Pero Art Centra", predstavili su svoje radove prvi put na zajedničkoj izložbi. Odabrani radovi sa kurseva slikanja, ikonopisanja, slikanja na svili, dekupaža i dizajna i izrade nakita, nastali su ulaganjem velikog truda, ljubavi i želje za stvaranjem.

“Svaki autor se razvijao u svom ritmu, neopterećen očekivanjima i posebnim zahtevima. Njihova dela zaslužuju našu nepodeljenu pažnju, bilo da je to slika, ikona, komad nakita ili dekupaž...,” izjavila je profesorka slikanja u Pero Art Centru - Mirjana Đošić, “Jedinstveni, uporni i istrajni oni će nastaviti da nas impresioniraju, trudeći se da postignu sve što zamisle svojom odlučnošću i inspiracijom.”

I dalje možete posetiti ovu nesvakidašnju izložbu i to do 17. aprila, u Krupanjskoj 3. Radno vreme centra je od 10 – 21h.


 



Datum objavljivanja: 16.04.2014.