Umetnik

J. M.

Prati umetnika

Pretraga

Edukativni program za školsku populaciju

U Galeriji - legatu Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića, Rodoljuba Čolakovića 2, Beograd, svake subote u aprilu i maju 2011, od 11 do 14h, organizovaće se edukativni program za školsku populaciju.


 


Omladinski klub Muzeja savremene umetnosti Beograd u saradnji sa NOVA akademijom umetnosti organizuje dva programa za srednjoškolce na temu fotografije. Prvi, pod nazivom Fotografija i umetnost, je već u toku i trajaće do kraja meseca. Naredna ima naziv Fotografija i Fejsbuk i održaće se u maju.



Omladinski klub MSUB je edukativni program namenjen srednjoškolcima i studentima i treba da obezbedi aktivnu komunikaciju na polju vizuelne kulture i osnovna znanja iz oblasti istorije i teorije umetnosti. OK MSUB i NOVA akademija umetnosti pripremili su programe namenjene srednjoškolcima koji žele da upoznaju teme i medije savremenih vizuelnih umetnosti. Kroz prve dve radionice (u aprilu i maju ove godine), polaznici će imati priliku da pronađu odgovore na neka pitanja o umetničkim vrednostima fotografije kao i o karakteristikama fotografije koja se koristi na virtuelnim društvenim mrežama.



Srednjoškolci, prijavite se!


 



Datum objavljivanja: 13.04.2011.