Umetnik

J. M.

Prati umetnika

Pretraga

Dani svratišta

U okviru "Dana svratišta" 20.06. 2009 godine udruženje građana "Re-fresh" iz
Majdanpeka organizovalo je u Kulturnom centru REX akciju "Re-Fresh Art &
Soul": izložbu ilustracija Dragana Paunovića, projekciju audio-video
integrisanog dela "KOP" Marka Nikolića .

 


U okviru "Dana svratišta" 20.06. 2009 godine udruženje građana "Re-fresh" iz Majdanpeka organizovalo je u Kulturnom centru REX akciju "Re-Fresh Art & Soul" : izložbu ilustracija Dragana Paunovića, projekciju audio-video integrisanog dela "KOP" Marka Nikolića i koncert na kome je predstavljen bend iz Majdanpeka "Promising Youth" , gosti iz Niša " Srebrna kiša kerozina" i poznati sastav iz Beograda, "Štutgart online"  i The Silent Professionals.


Tokom večeri prikupljene su značajne količine školskog materijala, sredstava za higijenu kao i novčana sredstva koja će u celini biti namenjena kupovini neophodnog materijala za Svratište. Takođe, sredstva prikupljena od sponzora  biće namenjena nabavci osnovnog potrošnog materijala koja su od strane Svratišta navedena kao nedostajuća, i zajedno sa prihodom ostvarenim tokom manifestacije uručena u subotu 27.06. 2009. godine u 12 časova mališanima iz Krfske 7a.




"Nadamo se da će ova akcija pokrenuti niz sličnih projekata i podstaći aktivizam mladih, posebno u pravcu prikupljanja pomoći najugroženijim grupama našeg društva."


 


Datum objavljivanja: 26.06.2009.