Umetnik

J. M.

Prati umetnika

Pretraga

100% Danska

Supermarket koncept radnja nastavlja sa serijom kulturnih i edukativnih događaja u prostoru svoje galerije. Jedan od najvažnijih je dan posvećen danskom dizajnu pod nazivom 100% Denmark (100% Danska), koji se održava 20. novembra od 11 časova do 01 h.

 


Danski dizajn je bio trendseter pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka i otvorio vrata međunarodnom uspehu njihovih kompanija koje se bave modom, proizvodnjom namestaja i hi-fi uređaja. 



Supermarket ima tu čast da organizuje gostovanje vodećih danskih dizajnera i marketinških stručnjaka koji rade za najpoznatije danske kompanije: Fritz Hansen, Bang & Olufsen, Normann Copenhagen, Lightyears i Ege. Pored predavanja koja će se odvijati od 11 do 17.30 časova, od 20 časova će biti otvorena i mini-izložba danskog dizajna, uz prateći zabavu i specijalnu rasprodaju, na kojoj će svi posetioci uz pozivnicu dobijati popuste za sve proizvode ovih pet kompanija. Prisustvo na predavanjima je besplatno, ali je broj mesta ograničen. Rezervacija se može izvršiti na office@supermarket.rs  ili na telefon 011 291 09 41.


 


Datum objavljivanja: 17.11.2009.