Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Zajednička izložba profesora Pero Art Centra

Izložba profesora centra za umetnički rad i edukaciju "Pero Art Centar", biće otvorena u subotu, 18. novembra, u 19h, u prostorijama Pero Art Centra na Dedinju.


 


Na izložbi će izlagati Mirjana Đošić, Dragan Marković, Jovana Živčić Radovanović, Dunja Milićević, Milena Jovanović, Stefanija Mihajlović, Jelena Lukić, Gorjana Mićić, Vuk Perić, Jovana Žarić, Milan Zejak. Posetioci će imati priliku da vide radove naših profesora, koji se na umetničkom polju ostvaruju na najraznovrsnije načine. Motiv za jednu ovakvu izložbu upravo je bio taj da predstavimo svakog umetnika, da prikažemo javnosti raznolikost njihovih talenata, umetničkih stremljenja, poetika, polja delovanja. Iako mladi umetnici, njihovo delo je već priznavano više puta, ali svoje angažovanje su proširili i na predavačke aktivnosti. Na naše izuzetno zadovoljstvo, kao mesto za to su odabrali naš centar, koji upravo zbog njih ima tu privilegiju da bude mesto u kome umetnost živi, odakle se prenosi i širi i oplemenjuje naše živote, našu kulturu i društvo. Od svog osnivanja, težimo savremenoj i profesionalnoj edukaciji, u želji da podstaknemo usavršavanje  i da ohrabrimo umetničko stvaralaštvo kod odraslih.




Ovom prilikom Pero Art Centar Vas poziva da posetite izložbu u novembru i decembru, u ulici Miloja Đaka broj 6. Radno vreme centra je od 10 – 21h radnim danima, 11 – 13h subotom, i 12 – 15h i 17 – 19h nedeljom.


 



Datum objavljivanja: 17.11.2016.