Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

You Disturb my Life

U utorak, 19. juna u 19. sati u Galeriji savremene umetnosti Kulturnog centra Pančeva, otvara se izložba kolaža autora Vesne Pavlović i Eduardo Alvarada, pod nazivom, "You Disturb my Life". Izložba traje do 29. juna, 2012. godine.


 


Na izložbi pod nazivom YOU DISTURB MY LIFE umetnici će se predstaviti kolažima koji su nastali uklapanjem i montiranjem originalnih radova stvaranih tokom čitavog njihovog umetničkog opusa. Na njihov način poimanja tehnike kolaža kao izraza konstrukcije ali i dekonstrukcije, ovi umetnici su ujedinili fragmente i oblike zajedno sa pozadinom u jedinstvenu akcionu predstavu. 



Vesna Pavlović (Niš, 1971.) Završila je Akademiju umetnosti u Novom Sadu. Imala je 17 samostalnih izložbi i preko 200 kolektivnih. Učestvovala je u brojnim umetničkim  kolonijama. Član je ULUSa i udruženja grafičara NGK.  Radi kao profesor na Fakultetu digitalnih umetnosti u Beogradu (Univerzitet Metropolitan).



Eduardo Alvarado (Miranda de Ebro, Španija, 1972.)  Završio je  Akademiju San Fernando u Madridu 1995. Od tada je imao 40 izložbi u svojoj zemlji i inostranstvu, a takođe su njegovi radovi predstavljeni na preko stotinu kolektivnih izložbi. Veliki broj njegovih dela se nalazi za stalno u mnogim poznatim kolekcijama.


 



Datum objavljivanja: 13.06.2012.