Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Vođenje kroz izložbu Transformatorijum

Vođenje kroz izložbu „Transformatorijum” i nastup hora „Naša pjesma” Subota 19.6. 13h MSUV Transformatorijum Rena Redle i Vladan Jeremić MSUV Galerija N i plato MSUV Trajanje izložbe 4. jun – 4. jul

 



 


Na vođenju kroz izložbu „Transformatorijum” u subotu 19.6. od 13 časova u MSUV, umetnici Rena Redle i Vladan Jeremić publici će dati neposredne uvide u izložene radove i njihovu praksu, kao i dosadašnje rezultate nastale kroz model za procenu radova od strane publike. Posle vođenja biće priređen nastup participativnog hora „Naša pjesma” na platou MSUV gde je takođe deo postavke - instalacija sa crtežima i neobično dizajniranim klupama.



 



„Naša pjesma” je antifašistički hor - platforma za javno, kolektivno pevanje. Pevaju revolucionarne, radničke, partizanske i masovne pesme, a kažu i da se ne zadovoljavaju sa sadašnjicom. U njihovim aktivnostima, neguju princip radikalnog amaterizma, što ne samo da znači da svi mogu da pevaju, već da ne priznaju granicu između onih koji pevaju i onih koji slušaju.



 



Program traje do 15 časova i u skladu je sa epidemiološkim merama.



http://raedle-jeremic.net



 



http://msuv.org/2021/04/29/transformatorijum-rena-redle-i-vladan-jeremic/


 



Datum objavljivanja: 17.06.2021.