Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Vežbe za pospremanje Partizana

U četvrtak 8.juna u 20 časova u prostoru Šok zadruge - Galerija Partizan (Preradovićeva 9, Petrovaradin, Novi Sad), održaće se otvaranje izložbe „Vežbe za pospremanje Partizana".

 


Imaćete priliku da vidite radove studentkinja druge godine Akademije umetnosti u Novom Sadu, sa katedre Novi likovni mediji,  Milica Jokić i Sanja Anđelković se bave vizelnim, tekstualnim i zvučnim istraživanjima u domenu dokumentarnih praksi, razmatrajući svoju poziciju unutar društva.  Izložba "Vežbe za pospremanje Partizana" predstavlja nastavak prošlogodišnjeg projekta Izlagački praktikum.


 


Vežbe za pospremanje Partizana nude 29 kratkih kroki vežbi koje se lako mogu izvesti u toku čišćenja galerije kao odlične vežbe za telo! Upalite mp3 i fokusirajte se na spremanje kao na vežbe koje će vam pored zadovoljstva uredne i blistave galerije, sagoreti i kalorije! Slušajte pažljivo uputstva, čekirajte rekvizite i okrenite sve u svoju korist! Premeštanje vitrine za trofeje, brisanje paučine i čišćenje metlom, odlične su vežbe za jačanje mišićnog tonusa ruke! Dok krpite rupe u zidu iskoristite vreme i radite vežbe za oblikovanje nogu, a kada sortirate gomilu pehara ili pak sakupljate lopte, radite čučnjeve i na taj način vežbajte noge i zadnjicu! Oprobajte se i u balansiranju na jednoj nozi dok na drugoj držite pehar boksačkog prvenstva te poboljšajte ravnotežu i fleksibilnost!


 


 


Datum objavljivanja: 06.06.2017.