Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Umetnici za umetnike

UK Stari grad i ArtLink umetnička asocijacija Vas pozivaju u ponedeljak, 2. novembra u 19h na otvaranje izložbe “Umetnici za umetnike”.

 



 


U ovo veoma nesigurno vreme, u kome su umetnost i umetnici duboko pogođeni posledicama pandemije jer nisu u mogućnosti da svoj rad predstave i da uspostave komunikaciju sa svojom publikom na način na koji su to ranije činili, ArtLInk kreira novu platformu i fond Umetnici za umetnike.



Kroz ovu platormu, odabrani umetnici i njihova dela biće predstavljeni profesionalnoj i širokoj publici i postaće deo programa Umetnici za umetnike kao i umetničke kolekcije, koja će započeti svoj život na prvoj prezentaciji od 2. do 12. novembra u UK Stari grad.



Izložba predstavlja selekciju renomiranih slikara iz Srbije, različitog izraza, a tokom izložbe predstaviće se i dela srpskih kompozitora u izvođenju ArtLink ansambla. Kupovinom umetičkog dela postajete donator nove platforme kojom će se podržavati mladi talenti i njihovi programi.



 



Slikari koji će biti predstavljeni na izložbi od 2. do 12. novembra svakog dana od 17 do 19 časova predstavljaju svoj rad  na tribini Susret sa umetnikom.



 



 



Aleksandar Cvetković



Milan Stašević



Željko Đurović



Una Novosel



Ivan Milenković



Petar Mošić



Budimir Dimitrijević



Predrag Đukić



Milan Pantelić



Olga Đorđeviić



Bratislav Radovanović



Marija Zdravković



Jugoslav Vlahović



Jakša Vlahović



Sergej Aparin


 





 


Datum objavljivanja: 02.11.2020.