Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

ULUP 2021.

Izložba radova ULUP 2021. Narodni muzej Pančeva od 7. avgusta 2021. u 19č


 


Udruženje likovnih umetnika osnovano je 1988. godine i od tada, s promenljivom aktivnošću, egzistira na sceni Pančeva. Svi članovi su ujedno i članovi reprezentativnih udruženja ULUS-a ili ULUV-a, što je i osnovni uslov za članstvo. Među njima ima profesora Univerziteta umetnosti, kao i izuzetnih umetnika koji su aktivni na domaćoj i međunarodnoj sceni. Udruženje likovnih umetnika Pančevo je multikulturalna zajednica najrazličitijih likovnih izraza kako tradicionalnih, tako i savremenih. Izložba je revijalnog tipa i predstavljaće važan događaj na kome će građani moći da se upoznaju s likovnim i umetničkim kapacitetom udruženja.



Izlagači : Alimpić Aleksandar, Badnjevac  Ristić Jelena, Gardinovački Igor, Deranić Zoran, Dimitrić Pešić Ivana, Dimitrić Marija, Dragaš Nikola,

Đorđević Dragan, Ereš Đerđ, Jocić Nebojša, Karović Deranić Svetlana, Kesić Čedomir, Komosar Željko, Komosar Nikola, Lalić Jelena, Manić Milan, Markez Filipović Ivana, Milosavljević Čedomir, Morel Petrov Barbara, Oka Jovan, Pavlov Ivan, Panić Milovan, Ratković Dejan, Savkov Miroslav, Slavković Budo, Sfera Emil, Stankov Milan, Tjapkin Vladimir, Topal LJubomir, Šeberle Šandor i Šimunovački-Šunjevarić Mirjana, Husar Dragoslav.



ulup013@gmail.com


 



Datum objavljivanja: 07.08.2021.