Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

The International School of Belgrade

Petak, 5. jun u 20h. Galerija, Galerija Cirkus, svečano otvaranje izložbe radova učenika, The International School of Belgrade.


 


Učenici Internacionalne škole Beograd i ove godine, na kraju školske godine, predstaviće svoje radove na grupnoj izložbi.  Od 5. do 8. juna u obe galerije SKC-a biće izloženo preko 300 umetničkih radova koji predstavljaju presek programa likovne kulture Internacionalne škole Beograd. Posetioci će imati priliku da vide  crteže, slike, skulpture, grafike, instalacije, modni i grafički dizajn učenika, ali i profesora i roditelja, polaznika likovne radionice za hobiste.





 

petak, 5. jun  u 21.00  velika sala



Projekcija filma „Žeđ“



The International School of Belgrade



Četrdesetominutni film  “Žeđ“  projekat je koji su učenici prvog i drugograzreda gimnazije Internacionalne škole Beograd snimili na jednogodišnjem kursu filma. Likovni odsek Internacionalne škole Beograd ima oko 150 polaznika, a jedinstven program osmišljen je tako da svoj zainteresovanoj deci prenese ljubav za umetnost i likovna znanja,  kao i da talentovanu decu pripremi da likovno obrazovanje nastave u umetničkim školama.


 







 


Datum objavljivanja: 04.06.2015.