Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Tender u Remontu

"Tender Đorđa Odanovića" od 15. do 19 decembra i "Tender Remontovog depoa" od 22. do 31. decembra - dve novogodišnje prodajne izložbe u Galeriji Remont, Trg Republike (Staklenac).

 


"Svake godine se trudimo da osmislimo drugačiji koncept novogodišnje prodajne izložbe. Ove godine dajemo sve na TENDER! Mi nudimo, vi merkate, iznosimo cene, prikupljamo ponude, zasedamo, odlučujemo… rasprodajemo imovinu!


Inspirisani smo zgodama i nezgodama ekonomske elite  koja po povoljnim cenama "shopinguje" svoj deo obezvređene društvene imovine.


Slobodno se otimajte za svoj omiljeni komad arta! ; )


Naš paket se sastoji iz dva segmenta:


15.12. – 19.12.

TENDER ĐORĐA ODANOVIĆA

otvaranje 15.12. u 13.00


U toku prve nedelje prodajne sezone na tenderu će biti radovi Đorđa Odanovića.U pitanju je serija fotografija sa motivima iz  najvećeg  industrijskog giganta u zemlji '' Bora - bakar''. Radnici fabrike u radnom okruženju, nasuprot devastiranim konstrukcijama objekata unutar kompleksa.Imaćete priliku da paralelno sa zvaničnim tenderom fabrike Bor, koji je u toku, učestvujete na licitaciji. Ali ovog puta fotografija.

Fotografije su digitalnom štampom prenesene na aluminijum koji je jedan od proizvoda ove fabrike. Ovo ''Tenderovanje'' ima za cilj da izlicitirana finansijska sredstva u iznosu od 50% pripadnu porodicama radnika koje su najbrojnije decom.




22.12. – 31.12.

TENDER REMONTOVOG DEPOA


Na tenderu će biti svi lepi radovi naših dragih prijatelja umetnika godinama sakupljanih u "depou" Remonta.

Predložite cene i učestvujte u utakmici."


Portfolio Remont


 


Datum objavljivanja: 18.12.2008.