Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Tehnoart Beograd

Zahvaljujući dobroj saradnji sa Beogradskim zoološkim vrtom i uz veliku zahvalnost, "Tehnoart Beograd" škola za mađšinstvo i umetničke zanate već duži niz godina sprovodi jedan veoma važan deo nastave na predmetu Crtanje i slikanje u ovom vrtu.

 


Zahvaljujući dobroj saradnji sa Beogradskim zoolođkim vrtom  i uz veliku  zahvalnost, "Tehnoart Beograd" škola za mađinstvo i umetnićke zanate već  duži niz godina sprovodi jedan veoma važan deo nastave na predmetu  Crtanje i slikanje u ovom vrtu. Ovakvi oblici izvodjenje nastave crtanja ne samo da znacajno podizu  kvalitet strucnog obrazovanja vec i snazno uticu na unapredjenje kulture  odnosa prema zivotinjama, ovih vrednih mladih ljudi.


Srednja škola "Tehnoart Beograd" je u svega nekoliko godina svojim umetničkim  smerovima: Konzervator kulturnih dobara, Juvelir umetničkih predmeta,  Firmopisac - kaligraf, Stilski krojač, Graver umetničkih predmeta, Grnčar, na nivou  srednjoškolskog obrazovanja popunio prazninu u ponudi obrazovnih profila  na teritoriji Beograda a po kvalitetu dosegnutih obrazovnih i  vaspitnih rezultata dospela na jedno od vodećih mesta u Republici Srbiji.


U prilog oceni dobrog rada u ovoj školi govori i podatak da ce se ove  godine, 4, 5. i 6. juna, po osmi put za redom, organizovati i održati prijemni ispit crtanja, slikanja i vajanja, za sve državne umetničke srednje škole u oblasti likovnih umetnosti na teritoriji Beograda.


Samo dan ranije 3. juna u Domu Vojske na Trgu Republike u Beogradu biže  otvorena velika školska izložba na kojoj će biti predstavljeni najbolji  umetnički radovi njenih najboljih đaka.


Neki od radova koji će biti izloženi već se mogu naći na sajtu škole.




Tehnoart Beograd

Svetog Nikole 39

www.tehnoart.rs


 


Datum objavljivanja: 04.05.2010.