Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Smederevska jesen 2011.

Tradicionalna manifestacija "Smederevska jesen 2011.", koja se ove godine održava u Smederevu od 5. do 11. septembra, predestavlja raznovrstan program u više gradskih prostora.

 



Izložba "Svetlost" u Galeriji savremene umetnosti Smederevo

U prostoru Galerije biće organizovana izložba "Svetlost", autorke postavke Svetlane Veselinović, koja će u ovom prostoru izložiti dela velikog broj umetnika i svojih kolega iz Smedereva i drugih gradova Srbije. Otvaranje izložbe biće u petak 2. septembra u 20 časova. Izložba će biti otvorena od 2. do 11. septembra.




Izložba fotografija "1+1: Život i ljubaV" u Muzeju u Smederevu

U prvoj sali Muzeja u Smederevu biće predstavljena gostujuća izložba Muzeja grada Novog Sada pod nazivom "1+1: Život i ljubav". Svečano otvaranje izložbe biće u ponedeljak 5. septembra 2011. u 19 časova. Izložba će biti otvorena do 30. septembra. Ulaz za posetioce je slobodan.



Srednjevekovna trpeza Smedereva

Čast nam je da Vas pozovemo i na program "Srednjovekovna trpeza Smedereva", tačnije na prezentaciju srednjovekovnih jela. Program će biti predstavljen u lapidarijumu Muzeja u Smederevu 6. septembra u trajanju od 10 do 17 časova. Kao prateća podrška gastro programu predviđena je jednodnevna slikarska kolonija, u okviru koje će slikati petoro slikara na temu Smederevo kroz vekove. Ulaz je takođe slobodan.



Miroslav Lazić, kustos



Datum objavljivanja: 05.09.2011.