Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Slikani tekstil Dušice Milošević

Galerija "Singidunum "je za svoju vernu publiku, ljubitelje primenjene i likovne umetnosti osmislila jedinstven program koji će se odvijati tokom letnjih meseci svake subote od 17-20 časova.


 


Odabrani umetnici će tokom tih susreta i druženja upoznavati posetioce sa specifičnim tehnikama izrade svojih eksponata, inspiracijama , idejama...



Galerija " Singidunum " Vam pruža jedinstvenu priliku da upoznate renomiranu umetniku Dušicu Milošević , slikarku tekstila  čija su unikatna umetnička dela (o slikane svilene marame,apstraktnr slike,aksesoar...)  izložena u galeriji. Iskoristite mogućnost da u subotu , 20. jula 2013. godine od 17-20 časova kupite njena umetnička dela po znatno nižim cenama, sa popustom od 10-20 %, da se upoznate sa procesom izrade unikatnih slikanih svilenih ešarpi i marama, njenim inspiracijama , tehnikama , iskustvom  i da dobijete odgovore na pitanja koja Vas zanimaju. Tokom tih nekoliko sati Dušica će ispred galerije praviti unikatne mindjuše i priveske pred publikom.


 



Datum objavljivanja: 22.07.2013.