Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Školska izložba u Galeriji '73

Galerija '73, 4. decembra 2008. godine sa početkom u 18 časova otvara Izložbu radova iz oblasti primenjene umetnosti i dizajna učenika Škole za osnovno i srednje obrazovanje "Sveti Sava", Umka.

 


Škola za osnovno i srednje obrazovanje sa domom "Sveti Sava" Umka je najstarija specijalna škola u Srbiji koja je za vreme svog postojanja i rada ostvarila zapažene rezultate u rehabilitaciji učenika lake mentalne ometenosti. Kao škola uspešno osposobljava učenike da se lično i profesionalno integrišu u svoju sredinu posle završetka školovanja.


Povodom svečanog obeležavanja dana Čukaričke opštine, pozvani smo da kao škola uzmemo učešće  na prodajnoj izložbi od 04.–10. decembra koja će se održati u Galeriji `73 gde ćemo prezentovati radove naših učenika osnovne i srednje škole. Naši učenici izuzetno su motivisani za vannastavne aktivnosti, a kroz učešće u kreativnoj, keramičkoj i tekstilnoj radionici daju svoj doprinos na maštovitoj izradi raznovrsnih proizvoda. Deo tih proizvoda biće izloženi na pomenutoj izložbi.


 


 


 


Datum objavljivanja: 04.12.2008.