Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

SHOOT ME! Marte Jovanović

Marta Jovanović, SHOOT ME! Kustos Jovana Stokić, 19. jul 2010. u 19 sati
Potrebne osobe za internacionalni umetnički projekat koji će se dogoditi u Beogradu, Rimu i New Yorku. Traže se osobe svih uzrasta, nacionalnosti, polova, boja kože...

 


Uslovi: potrebno je da si neviđen lik, originalan, nezavistan, jasan i glasan, energičan i ponosan


Internacionalna vizuelna umetnica Marta Jovanović  transformiše svoj projekat Fuck Art Let's Dance (www.fuckartletsdance.com) u javni događaj, u kome mogu da učestvuju svi koi se odazovu na otvoreni poziv, u performans SHOOT ME! Pozvani ste da pozirate umetnici u slobodnoj interpretaciji klasičnog baleta. Biće vam dat improvizovani tutu (baletska suknjica), ostatak vašeg izgleda je prepušten vašoj masti. Na nekoliko minuta, koliko traje fotografisanje, bićete na improvizovanoj bini. Šminku i brzu frizersku uslugu će vam pružiti profesionalci koji će biti prisutni da bi vam pomogli da dođete do najboljeg i željenog izgleda. Pored činjenice da je otvoren za javnost, performans/photo shoot će se prenositi live na umetničinom web siteu www.m-art-a.net.


Performans/photo shoot je 19. jula 2010. u 19h (ako učestvujete, molimo vas da dođete najmanje jedan sat ranije) u O3ONE-u, Andrićev venac 12.


Ako želite da se odazovete na otvoren poziv, molimo vas da nam pošaljete e-mail na studiomartajovanovic@gmail.com. Na istu e-mail adresu nam se možete javiti u slučaju da imate pitanja, biće nam drago da na njih odgovorimo.


 


Datum objavljivanja: 13.07.2010.