Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Remade - Art Servis 2

"Punkt za umetnički eksperiment" i ULUPUDS organizuju otvorenu radionicu: "Remade - Art Servis 2", u Maloj galeriji ULUPUDS u Uzun Mirkovoj 12, od 1 do 15 septembra. Autor projekta: Nena Skoko Snežana

 


Otvorena radionica će trajati svakog radnog dana galerije  od 12h do 17h


Na predlog posetilaca, običnih građana kao i ljudi iz domena kulture rešili smo da proširimo i nastavimo raznovrsne umetničke akcije u okviru projekta "Renoviranje –Art Servis 1"  u 2009 godini, a pod nazivom "REMADE-ART SERVIS 2".




Otvorena radionica će trajati u "Maloj galeriji ULUPUDS" u ulici Uzun Mirkova od 1. do 15. septembra. Gost radionice je umetnik i istoričar umetnosti Ivana Podnar  iz Zagreba, Hrvatska, koja već samostalno radi na projektu "re-komponovanja" svoje odeće ponavljajući postupak i transformišući jedan odevni predmet do krajnjih granica upotrebljivosti početnog materijala. Umetnice iz grupe "Žene s’vezom" i gost-umetnik  Ivana Podnar  vodiće otvorenu radionicu u toku koje će izrađivali nove predmete-majice od materijala (različite vrste čarapa) koje će građani doneti u tu svrhu.


Pozivamo Vas da nam se pridružite i donesete nepotrebne vunene i pamučne hulahopke, grilon čarape, helanke, dokolenice... od kojih ćemo kreirati majice za Vas.


 


Datum objavljivanja: 26.08.2009.