Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

ReFoto: Novi početak

U galeriji Artget Kulturnog centra Beograda, od 14. januara do 1. februara 2014. godine održaće se izložba najboljih fotografija pristiglih na konkurs „Novi početak” u organizaciji časopisa za kulturu fotografije ReFoto.


 


Na samom otvaranju (14.1. u 19 sati) biće proglašeni pobednici konkursa kojima će firma „Golum” iz Beograda dodeliti vredne nagrade u vidu HP štampača. ReFoto će dodeliti i pohvale, a već je poznat i pobednik glasanja na Facebook stranici časopisa – Irfan Ličina iz Novog Pazara s fotografijom „Ptica”.



Časopis ReFoto već dvanaestu godinu za redom organizuje godišnji konkurs fotografije namenjen čitaocima. Tema konkursa u 2013. godini bila je „Novi početak”, koja je na simboličan način označila pokretanje novog portala za fotografiju http://www.refoto.rs/ namenjenog svim ljubiteljima fotografije.



Edukacija, informisanost, kreativnost, stručnost i regionalna prisutnost samo su neke od karakteristika najboljeg autorskog časopisa za fotografiju prisutnog u celom regionu bivše Jugoslavije. Blisku komunikaciju sa čitaocima ostvario je, pre svega, putem konkursa, radionica, predavanja, organizovanih putovanja na festivale, fotografskih druženja, a novi portal omogućava interaktivnu komunikaciju na dnevnom nivou.



Novu sezonu časopis ReFoto otvara izuzetnom izložbom fotografija čitalaca od kojih su mnogi stasali u vrlo zapažene fotografe upravo uz časopis ReFoto.


 



Datum objavljivanja: 13.01.2014.