Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Radio u Izlogu

Kulturni centar Beograda i radio Beograd 202 za sredu, 6. februar, od 13 do 14 h, najavljuju zajedničku akciju u izlogu Kulturnog centra Beograda promocije brenda jednosatnim programom 202-jke u Beogradskom izlogu.


 


Predstavljanjem serije svojih razglednica i jednosatnim živim programom koji će biti realizovan u sredu iz Beoizloga Kulturnog centra Beograda, radio Beograd 202 «demistifikovaće» i personalizovati «male ljude iz Vaše radio kutije». U živom programu iz studija Beogradskog izloga, gosti 202-jke i KCB-a biće Svetlana Ceca Bojković, glumica Narodnog pozorišta, Zvonimir Đule Van Gog, muzičar i dobitnik MTV nagrade i Duška Mijatović, PR predstojećeg IV sajma robnih marki Brend fer (Brand Fair) na Beogradskom sajmu.

Ovo nije prva saradnja Kulturnog centra Beograda i Radio Beograda 202. Već 24 godine KCB i kultna emisija 202-jke, Dragstor ozbiljne muzike, realizuju svakog ponedeljka Koncert u Galeriji. Za to vreme na Koncertu u Galeriji se predstavilo blizu 1500 muzičara. A pod okriljem Kulturnog centra Beograda, koji je prošle godine napunio pola veka postojanja, ponikli su mnogi brendovi: Beogradski izlog - suvenirski brend Beograda, Oktobarski salon - umetnički brend Srbije, Festival jednog pisca - literarni brend, medjunarodni festivali orgulja i čembala – muzički brendovi Beograda itd.

Čitava akcija organizuje se uoči predstojećeg sajma brendova, na kome će se 202-jka podsetiti, da je prvi srpski radio brend. Četrvti sajam brendova u okviru koga će biti održan i sajam medija otvara se 7. februara i traje do 9. februara na Beogradskom sajmu.


 


 



Datum objavljivanja: 04.02.2008.