Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Prolećne izložbe

Najava tri prolećne izložbe na tri različite adrese koje će početi sa održavanjem od 1. februara. Izložbe će se održati u Galeriji FLU, Galeriji Univeryitetske biblioteke Svetozar Marković i Galeriji Doma Omladine.

 


Prva od tri prolećne izložbe je izložba Nikole Markovića koja će se otvoriti u petak, 1. februara 2008. godine u Galeriji FLU u 19 časova.  Izložba pod nazivom "EFEKAT AGONISTA" predstaviće najnovije radove, slike i crteže, koji se bave fenomenima fragmenta, preklapanja, remiksa i shizofrenije slike.


Druga izložba biće otvorena 1. marta 2008.g. u novoustanovljenoj Galeriji Univerzitetske biblioteke "Svetozar Markovic" koja želi da afirmise visoko umetničko obrazovanje kroz podršku mladim umetnicima - studentima Univerziteta umetnosti. Na ovoj izložbi biće predstavljen izbor crteža, kolaža i skica. Mesto susreta je Bulevar kralja Aleksandra br. 71.


Treća izložba otvara se 8. aprila 2008. u Galeriji Doma omladine, Makedonska br.22. Ovog puta biće prikazane slike velikog formata koje su nastavak istraživanja kolažne strukture u kojoj se susreću heavy metal estetika i srednjovekovna japanska pornografija.


 


Datum objavljivanja: 01.02.2008.