Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Prezentacija KEF-a u Vojvodini

KEF prezentacije: Novi Sad, četvrtak, 30. oktobar u 19 časova - Omladinski centar CK 13; Pančevo, ponedeljak, 3. novembar u 19 časova u Foajeu Kulturnog centra Pančeva.
KEF prezentacije su retrospektive nagradjenih i drugih zapazenih radova sa do sada odrzanih sajmova kratke elektronske forme. Tokom prethodnih osam godina nekoliko stotina autorki i autora raznih profesionalnih i stvaralackih usmerenja, odgovarali su na teme KEF sajmova svojim kratkim video i audio radovima, performansima, dzinglovima, banerima, web sajtovima, gifovima, serijama fotografija. Ucesnici i ucesnice iz Vojvodine osvojili su do sada veliki broj nagrada publike i zirija.
Svaka KEF prezentacija je inspirativni pregled stvaralastva narodnih kreativnih masa i prilika za diskusiju pitanja koje projekat KEF iznova pokrece: ko ima vremena, prava i kapaciteta za savremeno stvaralastvo kao i plasman i prikazivanje stvorenog "pod jednakim uslovima"?
Prezentaciju priprema i vodi: Nebojsa Milikic, inicijator i ucesnik KEFa.
Tema ovogodisnjeg KEF-a je "STEK".
Imate trideset sekundi da objasnite, odgovorite ili javno razmisljate o
tome ko, sta, gde, kako i zasto krije ili cuva?
www.rex.b92.net/kef
--------------------------------------
REX, Jevrejska 16

 


KEF prezentacije su retrospektive nagrađenih i drugih zapaženih radova sa do sada održanih sajmova kratke elektronske forme. Tokom prethodnih osam godina nekoliko stotina autorki i autora raznih profesionalnih i stvaralačkih usmerenja, odgovarali su na teme KEF sajmova svojim kratkim video i audio radovima, performansima, džinglovima, banerima, web sajtovima, gifovima, serijama fotografija. Učesnici i učesnice iz Vojvodine osvojili su do sada veliki broj nagrada publike i žirija.

Svaka KEF prezentacija je inspirativni pregled stvaralaštva narodnih kreativnih masa i prilika za diskusiju pitanja koje projekat KEF iznova pokreće: ko ima vremena, prava i kapaciteta za savremeno stvaralaštvo kao i plasman i prikazivanje stvorenog "pod jednakim uslovima"?

Prezentaciju priprema i vodi: Nebojša Milikić, inicijator i ucesnik KEFa.

Tema ovogodisnjeg KEF-a je "ŠTEK".

Imate trideset sekundi da objasnite, odgovorite ili javno razmisljate o tome ko, šta, gde, kako i zasto krije ili čuva?www.rex.b92.net/kef



REX, Jevrejska 16


 


 


Datum objavljivanja: 29.10.2008.