Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Praxa 05 - 09

Radionica i izložba u GRADU, Evropskom centru za kulturu i debatu u Braće Krsmanović. Autor projekta: Isidora Nikolić. Radionica 21. Septembar u 20h . Otvaranje izložbe 24. septembar u 20h

 


Izložba predstavlja instalaciju koja u prostoru sabira radove nastale u okviru serije crtačkih radionica u kojima su učestvovali studenti Fakulteta za umetnost i dizajn, Megatrend univerziteta. U okviru instalacije biće prikazani crteži malih formata (10x7cm) nastali kao vizuelna reakcija na, u vremenskom ograničenju od 15 sekundi, licitirane reči. Izložbom u KC Grad nekoliko hiljada crteža, uključujući i crteže nastale na radionici 21. Septembra 2009, će biti izloženo.  


Autor projekta Isidora Nikolić 


Učesnici projekta studenti Fakulteta za umetnost i dizajn, Megatrend univerzitet i prijatelji


Poziv na radionicu Praxa / Ponesite svoju omiljenu olovku


U ponedeljak 21. septembra u 20 časova biće održana crtačka radionica u galeriji Kulturnog centra Grad. Učesnici radionice će proći kroz iskustvo crtanja 100 pojmova u ograničenom vremenskom intervalu, celokupan proces biće dokumentovan, a dobar deo radova upotpuniće postavku izložbe. Ceo proces trajaće oko 60', a ograničenja ili posebni zahtevi za učešće na radionici ne postoje, sem da ponesite sa sobom svoju omiljenu olovku. Vidimo se!




Dodatne informacije i prijave na  praxaworkshop@gmail.com


 


Datum objavljivanja: 22.09.2009.