Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Pero Art Centar organizuje petu izložbu svojih polaznika

I ove godine, 14. aprila, održaće se peta po redu zajednička izložba polaznika „Pero Art Centra“, škole za umetnički rad i edukaciju, u Kući kralja Petra.


 


Sa velikim zadovoljstvom predstavićemo Vam ostvarenja preko 75 naših učenika, koji su svoju kreativnost i maštu iskazali u različitim oblastima umestnosti. Biće prikazana dela sa starih  i novih kurseva za odrasle, kojima smo dodatno obogatili naš edukativni program- Slikanje i crtanje, Ikonopis, Modni dizajn i kostimografija, Duborez i Slikanje na svili. Odabrani radovi nastali su kao rezultat velikog truda i ljubavi naših polaznika i bezrezervne podrške naših profesora. Učenici su kroz kvalitetno osmišljeno vreme, dinamične i zanimljive radionice napredovali i razvijali svoje stvaralaštvo, ostvarujući značajan likovni napredak i individualni kreativni izraz, a sada imamo tu čast da njihova dela ponosno predstavimo javnosti.Od svog osnivanja  umetnička škola „Pero Art Centar“ teži savremenoj i profesionalnoj edukaciji, i neprestano podstiče  usavršavanje  i  kreativno i umetničko stvaralaštvo kod odraslih.


Ovom prilikom Pero Art Centar Vas poziva da posetite izložbu u periodu od 14. aprila do 20. aprila, u Kući kralja Petra ,Vase Pelagića 40. Svečano otvaranje biće 14. aprila, u 20 časova.


 



 


Datum objavljivanja: 11.04.2018.