Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Oktobarac na pikniku

Oktobarac na pikniku Subota, 3.jula, 2021. OS Urban hajk, od 10 sati u parku ispred Muzeja Jugoslavije OS Art branč, od 12 sati u prostoru rada Po snu Pjera Uiga, u parku ispred Muzeja Jugoslavije

 



 


U okviru pratećeg programa ovogodišnjeg Oktobarskog salona, u jutarnjim časovima svake druge subote ispred Muzeja Jugoslavije, Kulturni centar Beograda – u čijoj se organizaciji ova manifestacija održava već 58. put – nudi program za ljubitelje umetnosti i aktivnog života. Poklonici outdoor kulture imaće mogućnost da od ranih jutarnjih časova u subotu 3. jula učestvuju u OS Urban hajku, a zatim da prisustvuju OS Art branču.



Prateći temu ovogodišnjeg Oktobarskog salona – Sanjari, zainteresovane za ovu vrstu programa tokom šetnje čekaju priče o snovima arhitekata, umetnika i nekadašnjih političara, a zatim, u hladu borova, uz kafu i sladoled, razmišljanja savremenih mislilaca na temu sanjarenja.



Tokom prvog hajka o arhitekturi i umetnosti razgovaraćemo sa Anom Knežević, Katarinom Konstandinović i Anom Panić, istoričarkama umetnosti, dok će gost Art branča biti Darka Radosavljević.



Potrebno je da se zainteresovani za OS Urban hajk program prijave na adresu jovana.radovanovic@kcb.rs. Broj hajkera je ograničen na 30.

Broj mesta za OS Art branč nije ograničen.


 



Datum objavljivanja: 01.07.2021.