Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Nova Arte Galerija

Posle Arte Galerije u Svetogorskoj ulici otvara se još jedna Arte Galerija, izložbeno-prodajnog karaktera, u Takovskoj ulici br. 20. Otvaranje će se održati na dan otvaranja izložbe Vladimira Veličkovića “Tela”, 17.12. od 19h.


 


U Decembru Beograd dobija nov izložbeno-prodajni prostor na preko 100 m2 u kom će se naći reprezentativni radovi svih umetnika koji su izlagali u Svetorskoj. Tako će se na jednom mestu naći radovi Mrđana Bajića, Marije Dragojlović, Ivane Ivković, Tadije Janičića, Saše Pančića, Dušana Otaševića, Gordana Nikolića i Vladimira Veličkovića. Pored njih u galeriji će biti izloženi radovi Čedomira Vasića, Bore Iljovskog, Raše Todosijevića, Uroša Đurića, Đorđa Ivačkovića, Dragana Azdejkovića, Milana Staševića, Vladimira Dunjića, Aleksandra Cvetkovića, Milana Marinkovića, Zdravka Joksimovića, Milete Prodanovića, Slobodana Trajkovića, Ivone Pleskonje, Marka Crnobrnje, Novaka Bubanje i Andree Ivanović.


Program galerije usmeren je na poboljšanje vidljivosti likovnog stvaralaštva sa ciljem rehabilitacije nekad razvijenog, a posle devedesetih prilično zamrlog umetničkog tržišta. Delatnost galerije bazira se na programima iz oblasti vizuelnih umetnosti, promociji i prodaji radova umetnika.


U galeriji će biti izloženo nekoliko radova svakog umetnika, a na digitalnoj opremi u galeriji posetioci će videti i druge radove ili portfolio umetnika. Publika dobija prostor koji približava postavke posetiocima pomoću stručnih vođenja, pratećih i interaktivnih sadržaja.


 



Datum objavljivanja: 12.12.2008.