Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Nebojša Nadrljanski: Stare priče

Samostalna izložba fotografija autora, Nebojše Nadrljanskog, pod nazivom, "Stare priče". Otvaranje izložbe 30. marta u 19h. Foaje Kulturnog centra Pančeva.


 


Reč autora:



Sve ove fotografije su nastale pre nekoliko godina. To je bio period kada sam se aktivno bavio fotografijom, doduše iz hobija. Kroz igru i radoznalost sam spontano tražio svoj stil koji je bio veoma eksperimentalan, sa dosta postprodukcije. Ova izložba predstavlja neki skup, meni lično dragih trenutaka iz prošlosti zamrznutih u večnosti. Otud i naziv izložbe "Stare priče", dok je sada ipak vreme da se pišu neke nove.







Nebojša Nadrljanski je rođen 1985. godine u Pančevu. Završio je srednju elektrotehničku školu, a potom 2007. godine i školu za kreativne tehnlogije i 3D kompjutersku grafiku „Chiron" u Beogradu. 2008. godine završava jednogodišnju školu „IT Academy” pri odseku za dizajn i multimediju. Potom, 2009. godine upisuje Fakultet digitalnih umetnosti na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, smer interaktivnih medija. Diplomirao je 2014. godine. Pohvaljen od strane foto saveza Srbije. Više puta izlagao na lokalnim konkursima i zajedničkim izložbama. Dobitnik je treće nagrade na fotografskom konkursu „Ekspozicija karaktera” povodom Dana Grada Pančeva 2010. godine. Za modnu kuću "Passage" radio kao modni fotograf 2012. godine. Trenutno živi i radi u Pančevu. Jedan je od dvoje ponosnih osnivača digitalnog magazina "Planeta radosti".


nadrljanskinebojsa@yahoo.com


 


 



Datum objavljivanja: 24.03.2017.