Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Muzejsko društvo Srbije

Godišnji naučni skup Muzejskog društva Srbije održaće se u Somboru, 28. i 29.oktobra 2008.godine. Sve sekcije imaju organizovan zajednički program koji važi za sve učesnike, osim rada po sekcijama.

 


Utorak, 28.oktobar 2008. 16:00 do 18:30 h

Rad sekcije će se odvijati u Galeriji savremene umetnosti Gradskog muzeja u Somboru po utvrđenoj satnici za svaki referat.

Sreda, 29.oktobar 2008. 10:00 h do 13.30 h

Galerija savremene umetnosti Gradskog muzeja u Somboru, nastavak rada po sekcijama.



"Pozivamo članove Sekcije za odnose s javnošću i marketing da nam se pridruže u radu i da se prijave za učešće ne ovom skupu.

Kolege mogu prijaviti, ukoliko žele, svoj rad (usmeno izlaganje, PPT, poster) prema odabranoj temi iz oblasti muzejskih komunikacija (studije slučaja, odnosi s medijima, prikupljanje sredstava, kulturna politika, krizni odnosi s javnošću, interna i eksterna komunikacija, metode istraživanja posetilaca, marketing i dr.).Sastanak će doprineti aktiviranju postojećeg članstva Sekcije, boljem umrežavanju i komunikaciji među članstvom i muzejima u Srbiji, kao i razmeni opštih i specifičnih iskustava u oblasti muzejskih komunikacija.Tačan program rada u okviru Sekcije biće formiran nakon prijava učesnika sa odabranim temema.

Molim Vas da popunite prijavu za učešće na ovom skupu (u zasebnom prilogu) i da popunjene prijave pošaljete poželjno do petka, 3. oktobra 2008. godine, a najkasnije do 7. oktobra 2008. godine. Prijavu poslati predsedniku Sekcije Aleksandri Savić na e-mail: aleksandra.savic@nhmbeo.org.rs , ili sekretaru Sekcije Ljubiši Vasiljeviću na e-mail: ljuvas@beocity.net .



Troškovi:

 Kotizacija u iznosu od 700 dinara (trošak zajedničke svečane večere, u hotelu „Inter Nacion“, preko puta Gradskog muzeja u Somboru) uplaćuje se na žiro račun MDS EFG Banka 250 – 1865091 – 78), svrha uplate svečana večera, na vlastito ime i prezime. Troškovi noćenja za jednu noć (preporučeno u hotelu "Inter Nacion"), u sopstvenom aranžmanu. Troškovi prevoza do Sombora, u sopstvenom aranžmanu."


Aleksandra Savić Predsednik Sekcije za odnose sa javnošću i marketing MDS


 


Datum objavljivanja: 01.10.2008.