Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Modre apstrakcije Gorana Stojčetovića

Izložba crteža Gorana Stojčetovića "Modre apstrakcije" biće otvorena performansom "Končerto za bušilicu i dva bubnja", u pratnji Saše Ivanovića i Bojana Stojčetovića, u četvrtak 29. aprila u art kafeu "Fleka" na Akademiji, sa početkom u 20h.


 


Performans će biti izveden ispred Akademije, na mestu letnje bašte art kafea "Fleka", a u slučaju kiše odrzaće se, u istom terminu, u prostorijama Malog kluba. Performans će biti izveden ispred Akademije, na mestu letnje bašte art kafea "Fleka", a u slučaju kiše odrzaće se, u istom terminu, u prostorijama Malog kluba.



Goran Stojčetović rođen je u Skoplju, 1975. godine. Diplomirao je slikarstvo na Fakultetu Umetnosti u Prištini. Bavi se crtanjem, performansom i scenografijom. Na Akademiji će se predstaviti izložbom crteža hemijskom olovkom.



Saša Ivanović je vajar, scenograf i muzičar. Direktor je studija za scenski dizajn "Skillsdivision", u okviru kojeg se bavi nezavisnom scenskom i muzičkom produkcijom.



Bojan Stojčetović je glumac, reditelj i muzičar. Umetnički je direktor Narodnog pozorišta u Prištini. Iza sebe ima nekoliko pozorišnih uloga, režija i scenarija. Komponuje, svira nekoliko instrumenata.



Izložbu "Modre apstrakcije" Gorana Stojčetovića možete pogledati tokom meseca maja na Akademiji.


 



Datum objavljivanja: 27.04.2010.