Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

Likovni konkurs

Dvodimenzionalni ili trodimenzionalni radovi mogu biti izvedeni u svim tehnikama uključujući i višemedijski pristup, u formatu 30x30(x30)cm. Autori konkurišu sa po dva svoja rada, ne starija od dve godine. Rok za prijavu je do 5. avgusta, 2008.
I


 


Izložba predstavlja autorski koncept akdemskog slikara mr Milutina Mićića i bazirana je na ograničavajućem formatu koji, svojim umerenim dimenzijama, može da podrži najraznovrsnije umetničke ideje. Prispele radove oceniće stručni žiri, a predviđene nagrade su organizovanje samostalne izložbe u Savremenoj galeriji Zrenjanin i učestvovanje u likovnoj koloniji Umetničke kolonije Ečka.

Radovi, zajedno sa prijavnim formularom moraju biti dostavljeni do 5. avgusta 2008. godine. Radovi koji stignu posle utvrđenog roka neće se uzimati u obzir. Troškove slanja i preuzimanja radova snosi sam umetnik. Autori koji su radove podneli lično dužni su da svoje radove preuzmu u roku od dva meseca od zatvaranja izložbe.  Ukoliko autori ne preuzmu radove u predviđenom roku organizator ne snosi dalju odgovornost za njih.



Izložba će biti održana u Galeriji umetničke kolonije Savremene galerije Zrenjanin u Ečki, i organizuje je Savremena galerija Zrenjanin u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanina.

 

Informacije:

Savremena galerija Zrenjanin 023/561-775  galerijazr@zrlocal.net



Radove sa povratnicom slati na adresu:

Kulturni centar Zrenjanin / 30x30 /

Narodne omladine 1  23000 Zrenjanin  Tel: 023/ 535 482  kczr@localnet.co.yu



Biografsko - kataloški obrasci



Napomena: Podaci iz ovog formulara biće upotrebljeni za katalog, zato Vas molimo da formular ispunite čitko, štampanim slovima i unesete tačne i potpune podatke.

Ime i prezime

Godina i mesto rođenja

Završena škola

Član udruženja


 



Datum objavljivanja: 20.05.2008.