Umetnik

Prati umetnika

Pretraga

KEF 10

Izložbe KEFa 10 biće otvorene 29. novembra u 20 časova u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Podgorici i Banjaluci. Na konkurs za Deseti Sajam kratke elektronske forme, sa temom Trideset sekundi u ex YU, stiglo je više od 140 radova autora i autorki iz nekoliko bivših jugoslovenskih republika.

 


Izložbe KEFa 10 biće održane u Beogradu, u Kulturnom centru Rex, Jevrejska 16; Novom Sadu, na Akademiji likovnih umetnosti, Đure Jakšića 7; Nišu, Evropskoj kuci, Obrenovićeva 38; Banjaluci (BiH), u Domu omladine i Podgorici (CG), na Fakultetu vizuelnih umjetnosti.




Na otvaranjima izložbi, 29. novembra u 20 časova , dodeliće se tri nagrade Rex-ovog ex-yu žirija. Tokom trajanja izložbi, posetioci i posetiteljke će u svakom mestu moći da glasaju za nagradu publike, nagradu MTSa za najbolji rad načinjen mobilnim telefonom, kao i nagradu Muzeja istorije Jugoslavije za najbolji audio rad.  Specijalna MTS sekcija KEFa: Mobilni u ex-Yu, za video zapise ili serije fotografija koje su načinjene mobilnim telefonom u periodu od 30 sekundi, otvorena je za slanje radova do 29. novembra!!! Ovi radovi već su dostupni publici i glasanju na stranici   http://www.rex.b92.net/kef/kef10/mts-pregled.


 


Datum objavljivanja: 27.11.2009.